29.11.2007

   Ve středu jsem úspěšně absolvovala chybějící zkoušku a to zkoušku odborné způsobilosti žadatele      o vydání zbrojního průkazu!! :-))

 

19.11.2007

 V sobotu 17.11.07 jsme se zúčastnili Mezinárodní výstavy psů v Praze s naší Airin, která si odnesla  svůj první pohárek za CAJCe JJ a se spousty odchovánečky J Brixem, Bennym a Bellis z Lovoše, Archiem, Azzym a Bonnie B.J.

 

  Po výstavě jsme se vydali na návštěvu do Chomutova k majitelům Árese B.J.J ,kde jsme přenocovali  a ráno v neděli 18.11. jsme se vydali do Karlových Varů na BZH, kde jsem si hospitovala a Baddy B.J.  se šel ukázat! Sezónu zkoušek zakončil více než úspěšně a to I.cenou v samých 4!!! Martinovi k letošním všem úspěchům s hafíkama patří velká gratulace!!!

 

Nikitka nám poslala pár foteček, jak jim to s paničkou sluší na place při agility JJJ

 

29.10.2007

Po kratší odmlce větší aktualizace :-))

Další výborné výsledky DKK našich odchovánků Bucka B.J. a Bentley B.J.

Dne 20.10.složil podzimní zkoušky "náš" Archie B.J., čímž splnil poslední podmínku chovnosti!

   Druhý den 21.10. jsme se zúčastnili na Litoměřicku s dalšími odchovánky podzimních zkoušek            a to s Baddym B.J., Áresem B.J. a Bonnie B.J., která se stala Vítězem malých plemen!!!!                Ten samý den 21.10. se zúčastnila Arka z Lovoše lesních zkoušek malých plemen na Kolínsku,        stala se Vítězem zkoušek! Gratulujeme!!!

    

      Tento víkend jsme zakončili velice úspěšně zkouškovou sezónu a to všestrannými zkouškami           v Karlových Varech. Úspěšně je dokončili odchovánci Azzy B.J., který se zároveň stal Vítězem      malých plemen-slídičů!!! Baddy B.J., který dokončil tyto zkoušky ve svém věku 14-měsíců!         Arka z Lovoše, která nezapře svého otce :-))

Více info s fotkami zde

Naše Betty B.J. se v sobotu 27.10. zúčastnila podzimních zkoušek v České Lípě pod vedením Fandy Čecha, kterému tímto děkuji!! Já musela jet do K.Varů, tak se jí pokusil odvést. Odvezl si jí ve středu večer, v sobotu šli na zkoušku J a zadařilo se JJ

19.10.2007

Včera jsme se zúčastnili (po přemluvení paní učitelky J) s Aranem a Arinkou "Dne zvířat" na základní  škole v Litoměřicích. Programem bylo povídání o myslivosti a kynologie s ukázkami. Doplňovali jsme se   s kolegou z našeho mysl.sdružení M.GrűndleremJJ

 

 

Byli jsme na dvě party, kdy ve druhé měl přednášku kolega s dravcem - orlem JJJ

14.10.2007

 Druhého dne barvářských zkoušek se zúčastnili další naši odchovánci :-) a to Baddy B.J., který se stal se svým plným počtem bodů Vítězem zkoušek. Archie B.J., který se umístil na krásném druhém místě, protože je o něco málo starší než Baddy :-)), ale dosáhli se svou paničkou taktéž plného počtu bodů!! a Buckýsek B.J., kterého úspěšně dovedla do konce jeho panička :-)

Obě děvčata vedly na zkouškách poprvé. Velká gratulace, vedly jste si opravdu výborně!!

13.10.2007

    Dnes jsme se zúčastnili v hojném počtu našich odchovů barvářských zkoušek. A to s naší        Betty, Barrym B.J., Bonnie B.J. a Angelem + Annie z Lovoše :-)) Více na Zkoušky

3.10.2007

V pátek 28.9.07 jsme složili s ČF Kimem z Práchové podzimní zkoušky. Více viz. Zkoušky

Strávilli jsme pár dní na chajdě v Anníně s Evčou a Nikitkou :-) Více na Dovolená

Nové fotečky našich hafíků - Arina, Aran, Betty, Airin

 

18.9.2007

   Nová fotečka Bessynky B.J.

 

17.9.2007

   "Naše" Bessy B.J. složila v sobotu Podzimní zkoušky v I.ceně, stala se Vítězem malých plemen, čímž si vybojovala i pozvání na kachny ve sdružení, které zkoušky pořádalo!

Majiteli a zároveň vůdci gratulujeme!!!

 

16.9.2007

     Včera jsme se zúčastnili zkoušek vloh s naší Airin a odchovánky Bentley, Baddym a Barrym :-)     Více info s fotkami viz. zkoušky

 

9.9.2007

Včera měli na Národní výstavě v Brně úspěch Aranovo potomci Arka a Angel z Lovoše :-))

Arka V1,CAC a Angel V2,res.CAC

  Dnes jsme se byli podívat na Klub.výstavě v Brně, kdy se na nás přijeli podívat se svými páníčky    Bellis a Bastien z Lovoše :-))

 

6.9.2007

Dnes došly další výsledky DKK našich odchovů a to Bora a Betty B.J.- prozměnu A/A!! :-))

 

2.9.2007

Včera složila Aranovo dcera Arka z Lovoše Podzimní zkoušky v I.ceně a stala se Vítězem malých plemen!!! Splnila tak všechny podmínky pro zařazení do chovu.

Oběma velká gratulace!!! Jen tak dál..... :-))

29.8.2007

O víkendu jsem navštívili Aranovo syna Brixe z Lovoše, z kterého je už pěkný hafan!!

Byl se na nás kouknout bratr Airinky Artík se svou paničkou :-))

Včera 28.8. se přijeli za námi podívat Buck s Bennýsem!! Trochu jsme provedli úpravu, psiska se proběhli, vyřádili a Buck navíc absolvoval rentgen DKK!

    Došly první výsledky DKK našich odchovů "B" a to Baboo, Baddyho a Barryho. Všichni tři mají  výsledek  A/A!!!

 

19.8.2007

    Přidány fotky a povídání s "dámské jízdy" :-)) viz. Dovolená

Aranovo dcera Karma Hadí vrch složila o víkendu 11.-12.8. klubové zkoušky SVP a PZ.Gratulujeme!!!

V pondělí 13.8. jsme byli s Betty B.J. na rentgenu DKK. Vzala jsem s sebou i Arana, protože mě zajímalo, jak je natom po 5 plných sezónách honů v 7,5 letech. A k velmi příjemnému překvapení mě i pana veterináře vypadá snímek jako za mlada :-)) Takže ještě ho nečeká žádné šetření, ale další plná sezóna honů před námi :-)

V pátek 17.8. se na nás přijel podívat Bor B.J. se svými páníčky. Trocha úpravy, proběhnutí se a pak jsme vyrazili na rentgen DKK :-)

A dnes 19.8. se na nás se svými páníčky přijela podívat i Bonnie B.J. Potrénovali jsme si aportek, proběhli se a zkrášlili se :-)

12.8.2007

              Dnes jsme se s NK Lipanem zúčastnili Lesních zkoušek v okrese Mladá Boleslav.              Více viz. zkoušky2007

29.7.2007

           Dnes jsme se s NK Lipanem zúčastnili zkoušek Speciální vodní práce na okrese Nymburk.        Více viz. zkoušky2007

24.7.2007

 Nové fotečky u našich hafíků :-) Arina, Airin, Betty, Bambi

+ Bucka, Bora B.J. a Bennyho z Lovoše

 

15.7.2007

        Náš Azzy B.J. složil v sobotu LZ v I.ceně, samé 4, stal se tak vítězem malých plemen!!!      Majiteli a zároveň vůdci gratulujeme :-))

 

2.7.2007

V sobotu se naše odchovy Baboo, Barry a Azzy B.J. zúčastnili Klub.BZ v Malešově. Všem gratuluji!!! Obzvláště Renče, pro kterou to byla též premiéra a zvládli to holky víc než úžasně :-))

29.6.2007

Nové fotečky naší Bentley B.J. :-)

 

26.6.2007

O víkendu jsme trénovali na zkoušky společně s Baboo B.J. a Arkou z Lovoše. Přijela nás okouknout Belis z Lovoše se svou lidskou smečkou :-))

            Nové fotečky na stránkách naší Betty B.J. a Bentley B.J., která je v současné době              u nás na "14-denních prázdninách"

 

19.6.2007

Archie B.J. má DKK B/A!!

 

18.6.2007

V sobotu jsme se zúčastnili s našimi odchovy Oblastní výstavy v Praze-Kunraticích s výbronými výsledky :-)) a to s Archiem, Azzym, Baddym, Baboo a Bonnie. Na svých stránkách mají i nové fotečky. Po výstavě jsme se vydali na společný výcvik do lesa.

Nové fotečky Betty B.J. a Bastiena z Lovoše

 

11.6.2007

Nové fotečky Belis z Lovoše

 

10.6.2007

           Včera jsme se zúčastnili s Barrym, Baddym, Azzym, Betty a Lipanem Oblastní výstavy             v Buchlovicích, více na Výstavy. S námi tam byla i Afra z Lovoše :-))

 Nové fotečky Brixíka z Lovoše

 

6.6.2007

   Včera u nás byly holky Baboo B.J. s Bonnie B.J. na stříhání a proběhnutí v zajíčkách. Zkoušeli jsme     i aport se zvěří (holuba) a byly dost šikovné :-))

20.5.2007

           Včera jsme se zúčastnili Mezinárodní výstavy psů v Litoměřicích s "našim" Barrym B.J.             a s NK Lipanem z Březenských revírů. Oba byli ohodnoceni známkou Výborná!!!

Barry má na své stránce nové fotečky jak roste a z výcviku :-))

 

13.5.2007

     Včera jsme se zúčastnili Mezinárodní výstavy psů v Bratislavě s hojným počtem hafíků :-))        Více viz. Výstavy

Nové fotečky Azzyho, Baddyho a Arky + naší Airin :-)

Arnie složil ZV v I.ceně s plným počtem bodů, hlasitost 4. Gratulujeme!!

 

8.5.2007

        Dnes absolvovali "lovošáci" Argo, Angel, Annie, Arka + náš odchov Buck B.J. zkoušky vloh           s výbornými výsledky :-)) Všichni dokončili v I.ceně GRATULUJEME!!!!!!

+ nové fotečky na jejich stránkách

5.5.2007

                Z pátka na sobotu jsme byli na návštěvě ve Šluknově u našich kamarádů :-))               Nové fotečky Bucka B.J. a Bennyho z Lovoše

Nové fotečky naší Ariny a Betty

 

30.4.2007

Ve čtvrtek jsem absolvovala ve Zlíně "Zkoušky z myslivosti" s výsledkem "prospěla" :-))

V pátek jsme se vydali na veterinární kliniku MEDIPET s naším Aranem, Arinkou a Azzym B.J. k MVDr.Knapíkovi na vyšetření dědičných vad očí. Všichni tři dopadli k naší spokojenosti s výsledkem  zvíře "JE PROSTÉ"!!!

V neděli jsme navštívili "naší" Bessy B.J.

 

23.4.2007

V sobotu se zúčastnili Aranovo syn Angel a dcera Annie Mezinárodní výstavy psů v Českých   Budějovicích s výbornými výsledky :-))

V pátek za námi přijela společně si zacvičit do zajíčků Baboo a v sobotu Bonnie.

 

15.4.2007

  V sobotu jsme se zúčastnili jarního svodu v Brňanech na Litoměřicku s našimi odchovy Baddym,     Barrym, Betty a NK Lipanem z Březenských revírů, který je v současné době u nás na výcviku :-)  

Po svodu za námi dorazila "naše" Bonnie a vyrazili jsme společně s tlupou do zajíčků :-)

Nové fotečky Bennyho a Belis z Lovoše!!

Nová stránka našeho nového přírůstku Airin :-))

 

9.4.2007

  V pátek jsme dojeli na návštěvu k "naší" Bonnie B.J., kde jsme se s celou smečkou ubytovali přes   noc :-) Moc děkujeme Nadě a Františkovi za uvítání, azyl a opečovávání :-))

V sobotu cestou na Moravu jsme navštívili Bora B.J., roste z něj velice pěkný pejsek :-)

V neděli jsme udělali sešlost na Moravě v H.Němčí s posezením a povídáním si u táboráku, kdy dorazili Bastien z Lovoše se svýmí páníčky, Brix z Lovoše se svým páníčkem a Barry B.J. se svou lidskou smečkou :-)) Psíci se vyřádili až až....

     No a v pondělí jsem si cestou domu dovezla nového člena naší psí smečky, fenečku Airin :-))     Brzy bude mít svou stránku.

 

2.4.2007

Nové fotečky Bessy a Bora B.J.

     "Lovošáci" špringříci Vrh B-z Lovoše mají už každý svou stránku, Bastien a Brix už mají fotečky      ze svých nových domovů :-)

 

1.4.2007

Dnešní návštěva "Lovošáků" viz.nová fotečka černobílé slečny Baboo

Nové fotečky naší Aruly

V pátek jsme si udělali s kamarádkou a psiskama výlet na "Lovoš". Náramně se jim tam líbilo :-)

25.03.2007

V sobotu jsme navštívili,před odchodem do nových domovů,štěňátka v chs "zo Žeruchy" :-)

Po cestě ze Slovenka jsme navštívili "naší" Bentley

21.03.2007

Nově fotečky z dnešní návštěvy "Lovošáků" viz. Vrh B-z Lovoše

 

19.03.2007

V pátek už putoval do svého nového domova první "Lovošák" Bastien. Věřím, že bude dělat své nové paničce radost a že se brzy uvidíme!!

               V sobotu jsme se, po absolvované schůzi sekce ASS, pustili do úpravy psisek.              Nově fotečky Baddyho, Betty a Azzýna B.J.

V neděli jsme se cestou z pole, kdy si konečně hafíci mohli pořádně hlasitě prohnat pár zajíčků :-), navštívili "našeho" Arca B.J.

15.03.2007

      Špringříkům "Lovošákům" je již 8 týdnů a budou se pomalu rozcházet do svých nových domovů     viz. Vrh B-z Lovoše

 

08.03.2007

Nově 7 týdenní ASS viz. Vrh B-z Lovoše

 

05.03.2007

V pátek jsme byli na Slovensku okouknout, jak rostou Aranovo potomci "zo Žeruchy"

    V sobotu cestou ze Slovenska jsme se zastavovali na návštěvách u Andyho B.J., Amy z Lovoše        a Afry z Lovoše.

V neděli a dnes jsme byli s naší Retunkou u ženicha Hase Juta z Bolatic. Za měsíc se uvidí ;-)

 

27.02.2007

Naši odchovanci Andy B.J. a Azzy B.J. se stali CHOVNÝMI!!!

 

26.02.2007

Nové fotečky 5,5 týdenních ASS viz. Vrh B-z Lovoše

 

22.02.2007

Několik nových foteček Bonnie B.J. :-)

 

19.02.2007

Nové fotečky 4,5 týdenních ASS viz. Vrh B-z Lovoše

 

16.02.2007

    Máme fotečky vrhu "zo Žeruchy" :-)) Pokud by jste měli o nějaké štěňátko zájem, můžete           nás kontaktovat!

 

15.02.2007

       Dorazily výsledky DKK Angela, Arky a Annie z Lovoše!! Výsledky jsou velice potěšující :-))        Angel A/A, Arka A/A a Annie B/C

Bentley nám poslala pár svých nových foteček!

 

12.02.2007

Dnes jsem se stala již po 7 porodní bábou :-)) a to v chs "z Lovoše", kde se narodila krásná štěňátka Německého křepeláka a to 3 slečny.

Zároveň nová fota miminek po Aranovi-první pokus o postoje :-) viz. Vrh B-z Lovoše

 

12.02.2007

V sobotu jsme se zúčastnili Mezinárodní výstavy v Brně s velice výbornými výsledky našich odchovů, fotečky a výsledky viz. výstavy a stránky jednotlivců :-)

Nové fotečky půlročních "Béčkařů" - Beatrice, Betty, Baddyho

a Azzyho, Andyho, Arky + z neděle Archieho, kterého jsme v Praze navštívili cestou domu

 

09.02.2007

Včera se náš Aránek stal počtvrté otcem!! V chs "zo Žeruchy" se narodili štěňátka :-)

 

08.02.2007

"Lovošákům" jsou již 3 týdny :-)) viz. Vrh B-z Lovoše

 

07.02.2007

Boreček B.J. nám poslal nové fotečky, jaký je to fešák v 6 měsících!! :-)

 Křepelandě Ciře ze Štětské vinice spolu s hrdým otcem Archiem z Lovoše se v pondělí 5.2.07 narodilo   7 statečných :-)) v chs "z Pavlíčkova dvora" - 4 holčičky a 3 kluci!!

 

04.02.2007

  V sobotu nás navštívila Bambinky dcera Nikitka, která žije se svou paničkou v Plzni a má se velice    dobře :-)) Na procházku se k nám přidala i Borča se svým páníčkem, kteří bydlí kousek od nás.

Navečír nás naložili (celou smečku) naši kamarádi z Moravy a vyrazili jsme opět okupovat páníčky Buckýska do Šluknova :-) Sešla se tam opravdu pěkná rodinná smečka!

fota z víkendu ve fotogalerii - kamarádi

 

01.02.2007

Nově dvou týdenní "Lovošáci" :-)) viz. Vrh B-z Lovoše

 

26.1.2007

Nové fotečky týdenních "Lovošáků" :-)) viz. Vrh B-z Lovoše

 

19.1.2007

Včera se narodila po našem Aranovi štěňátka v chs "z Lovoše"!! Více Vrh B-z Lovoše :-)

 

18.1.2007

Beatka B.J. nám poslala své nové fotečky :-)

 

15.1.2007

V sobotu jsme se zúčastnili s odchovy Azzym B.J. a Arkou z Lovoše Národní výstavy v Olomouci, kdy oba dva obdrželi ohodnocení Výborná 2!!!! viz. úspěchy

Nové fotečky Bucka a Barryho B.J. :-)

 

8.1.2007

Nové dvě fotečky Bambíny dcery Nikitky :-))

 

6.1.2007

Dnes jsme navštívili nastávající maminu Oru :-), Aranovo syna Angela a dceru Annie z Lovoše.

 

1.1.2007

V sobotu 30.12.06 jsme se vydali s celou smečkou navštívit Buckýska B.J. do Šluknova k našim kamarádům :-) a nějak jsme se tam zapomněli i přes Silvestra :-))

Děkujeme moc za všechno, hlavně že nás tam takhle strpěli s celou bandou, kdy jim moje vychované psí slečny okupovaly gauče. Aroušovi postačil kobereček :-) Všichni si vynucovali pozornost a hlavně mazlení a také se pustili do Buckýskových hraček, protože doma samozřejmě takové nemají!! :-))